woensdag 5 september 2012

top-3

 

Er zijn weer een heleboel boeken verslonden de afgelopen maand. En het is niet meer dan normaal dat er boeken tussen zaten waar ik helemaal verliefd op werd, maar ook boeken waarvan ik dacht…Mwah. Daarom leek het me handig om aan het einde van iedere maand een artikel te plaatsen met daarin een top drie van de afgelopen maand. In deze top 3 artikelen vind je steeds de boektrailer van het betreffende boek en een link naar mijn review.

Ben je al een beetje benieuwd naar welke boeken deze maand in de top 3 staan?

robijnrood-11. Robijnrood – [de Edelsteentrilogie #01] – Kerstin Gier

354 Pagina’s, Blossom Books

WAAROM is niemand in haar familie normaal? Gek wordt de zestienjarige Gwen soms van haar strenge oma Lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral van haar arrogante nichtje Charlotte. Maar boven alles van de vele geheimen in haar eigenaardige familie. Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terecht komt in het Londen van honderd jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel terug naar haar eigen tijd terug springt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is…

the-selection---kiera-cass2. The Selection – [The Selection #01] – Kiera Cass

272 pagina’s, Harper Collins Publishers

Vijfendertig beeldschone meisjes. Vijfendertig beeldschone rivalen… Het is de kans van je leven en eigenlijk zou America Singer zich het gelukkigste meisje van de wereld moeten voelen. Ze is geselecteerd om mee te doen aan de selectie, een reality TV loterij waarbij een select groepje meisjes het tegen elkaar opneemt om het hart van prins Maxon te winnen. Meegesleept in een wereld van extravagante baljurken, peperdure juwelen en decadente feesten, probeert America zich aan te passen aan haar nieuwe leven. Prins Maxon blijkt bijzonder geïnteresseerd in haar, tot grote afgunst van de andere meisjes. De concurrentie laait hevig op en niet alle meisjes zijn bereid om volgens de regels te spelen. Maar wat ze niet weten is dat America een geheim heeft. Een geheim wat de hele selectie op zijn kop kan zetten…en hun levens voor altijd kan veranderen.

starters-13. Starters – [Starters #01] – Lissa Price

336 pagina’s, van Holkema & Warendorf

De wereld is voorgoed veranderd. Callie staat voor een onmogelijke keuze. Haar ouders zijn dood, haar broertje is ernstig ziek en er is niemand die ze kan vertrouwen. Haar enige uitweg is de Bodybank: een gewetenloze organisatie die ze verafschuwt. Ten einde raad gaat Callie met hen in zee. Ze moet haar opdracht volbrengen en opgeven is geen optie.

Dat was mijn top 3 van de maand augustus. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook eens de boek trailers te zien.

Wat was het leukste boek wat jij de afgelopen maand hebt gelezen?

0 reacties:

AKO Chicklit Image Banner 728 x 90

❤ Over Craving Pages...


Welkom op Craving Pages, een blog die geheel in het teken staat van mijn passie voor Young Adult fiction en chicklit. Hier vind je reviews, een YA-bookshop, tips voor boekenliefhebbers en nog veel meer waar het hartje van een boekenworm ongetwijfeld sneller van zal gaan kloppen.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en updates betreffende Craving Pages? Dan kun je mijn blog op de volgende plekken volgen…

Follow on Bloglovin

❤ Winactie

Read the Printed Word!

❤ Winactie

❤ Recente reviews

2012 Reading Challenge

2012 Reading Challenge
Joany has read 25 books toward her goal of 50 books.
hide

❤ Ratings

❤ Ratings